Share |

Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Otatko vai oletko jo saanut koronarokotteen ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Vaalikuume nousee

Share |

Keskiviikko 8.4.2015 - Kari


Pääsiäisen mentyä alkaa vaalikuume selvästi kohota. Tien varsilla parhaat tolpat taitavat olla asutettuja. Pidempään pylväässä roikkuneilla meikit ovat jo päässeet valahtamaan ja iho rypistymään. Postilaatikot kolahtelevat entistä useammin vaalilehdistä. Toreilla ja turuilla on köyhälläkin ystäviä. Kahvia, hernekeittoa ja makkaraa on tarjolla.

Somessa jaetaan innokkaasti kuvia. Perinteinen lehtimainontakin vielä toimii. Yleisön osastot täyttyvät manifesteista. Radio ja tv ottavat osansa. Rahaa palaa toisilla enemmän toisilla vähemmän. Syntyy taloudellisia sidonnaisuuksia, jotka tietysti pyritään "kallimaisesti" varjelemaan julkisuudelta.

Pyhäjärviseudun ehdokkaista pienin budjetti taitaa olla Köyliön vihreällä Reetta Hulmilla. Hän on sanonut käyttävänsä vain 200 euroa. Voisin melkein lyödä vetoa, että hänen saamiensa äänien kappalehinta jää alle euron. Kilpasiskoille Maarit Markkulalle (ps), Tupuna Kangas-Männistölle (kok) ja Satu Tietarille (kesk) homma käy kalliimmaksi.  Läpimeno jää kaikille kaukaiseksi haaveeksi ja ehdokkuus palvelee lähinnä kotikuntapoliittisia pyrkimyksiä. 

Timo Kalli (kesk) jatkaa ainoana pyhäjärviseutulaisena parlamentaarikkona. Ari Reunanen (sd) pääse lähimmäksi ja tekee ensikertalaiseksi hyvän tuloksen. Hänen entinen poliittinen pomonsa raumalainen kansanedustaja Kristiina Salonen (sd) nauttii alueella vahvaa kannatusta eikä anna oppipojan yllättää. 

Avainsanat: Vaalikuume nousee


Kommentit

10.4.2015 13:00  Kepolalainen

Köyliön Markkula teki hallaa itselleen nimittelemällä valtuustossa kotikuntansa lapsia mukuloiksi. Häneltä ei myös herunut ymmärrystä erityisopetusta Säkylässä tarvitseville oppilaille.

10.4.2015 22:11  Kuu Kiurusta Katastroohviin

"Säkylä nostattaa tonttimaan hintaa"???
Eikös Kari hyvä tonttien hinnan päätä tonttien ostajat ihan itse?
Sinun vaaliennuste sen sijaan meni ihan oikeaan, vaikket todellisia tarkoitusperiä uskalla ääneen sanoakaan. Sillä erityisesti siitä voisi joku, esim. Euralainen demariehdokas ymmärtää, kenen laariin hänen ääniään tarvitaan.....
-hänen edeltäjänsä tapaan

10.4.2015 22:55  Harri Salonen Säkylän SDP pj.

Säkylän ja varmaan koko Satakunnan demarit tietysti toivoo demareille kunnon äänisaalista kaikille. Karilla niin kuin minullakin on oma ehdokas suosikki, kuten kuuluu kaikilla kansalaisilla olla. Säkylän demarit ei johdattele siis ketään kenenkään "taakse". Siis kaikki avoimin mielin ääniä antamaan.

11.4.2015 9:43  Ihmettelevä

D'Hondtin kaava takaa näissäkin vaaleissa suurten kaupunkien ehdokkaiden ja jo istuvien läpimenot. On toki kivaa jännittää oman suosikin puolesta, vähän samoin, kuin uskoa joulupukkiin. Jos Säkylän demarit ei johdattele ketään kenenkään taakse, niin miksi sitten yhden ehdokkaan mainos on sivujenne aloitussivuilla?

11.4.2015 12:45  tietävä

Nämä sivut on enemmänkin K.Madekiven henkilökohtaisten ajatusten varassa.

11.4.2015 19:07  Äänestäkää Nummelan lailla Kristiinaa

Säkylän demareista näyttää vahva mies kunnallisneuvos Nummela olevan Kristiina Salosen miehiä. Hienoa.

11.4.2015 19:13  Vaalikeuhkokuume Rinteellä kohta

Eikö siinä tapauksessa sivustojen nimi kannattaisi vaihtaa? Pj:ole tiedoksi, että Rinteen johdolla demareiden kannatus on sulanut jopa Urpilaisen katastrofivaalien tuloksen alle.

12.4.2015 7:35  Säkylälle hyötyä raharikkaasta Salosesta?

Voi Kari pieni, joko arviointikykysi on täysin mennyt tai sitten yrität vaikuttaa epätoivoisesti alueen äänestäjiin. Satu Tietari on tunnettu koko maakunnassa ja tulee olemaan Säkylän ja Köyliön ääniharava. Saa ääniä kaikista Satakunnan kunnista, Reunanen saa vain murto-osan siitä. Reunasen hujan hajan risteysalueilla olevat vaalimainokset ärsyttävät ja oman lapsen esittäminen kuvissa.

Mielenkiintoista nähdä paljonko tietari vie Kallin ääniä Eurassa, Kallin aikaansaannokset viime vuosina on omassa kunnassa olemattomat. Vain sotkua kuntaliitoksista ja perusturvajohtajasta mitä ei ole pystynyt ratkomaan. Säkylä on menossa Köyliön kanssa yhteen ja HK laitos tullee Säkylään, siinä verrattavaa tulosta.

Tietarin ylen haastattelua on katsonut Reunaseen verrattuna kaksinkertainen määrä ja Markkulan ja Männistön kolminkertainen. Kalliinkin verrattuna 500 enemmän.

Reunaselle ei tule Säkylästäkään luottamusta kun paikallinen oloneuvos on asettunut lapsettoman ylioppilaan taakse. Säkylälle on huomattavasti suurempi etu saada oma kansanedustaja kuin tukea raumalaista raharikasta pankinjohtajan rouvaa.

12.4.2015 10:31  Pyhäjärviseudun puolesta

Tietarin vaalivideo on inhimillinen ja selkeää kieltä. Peittoaa muuten alueen muiden ehdokkaiden haastattelut.

http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria#4980

12.4.2015 13:09  Sitoutumaton porvari

Juu ja Tietari kannattaa nykyistä perustuslaillista oikeutta asua siellä missä sielu lepää. Kuka muuten on uhannut muuttaa lakia tältä osin ? Heh, heh !

12.4.2015 14:10  Voi olla hyväksikin

Mitä lainmuutosta siinä tarvitaan. Ei niin mitään muuta kuin liike-elämän ja valtionhallinnon keskittäminen kaupunkeihin. Voi pyhä yksinkertaisuus.
Sillai kai sitoutumaton porvari.

12.4.2015 15:26  Sivujen seuraaja

Laittakaahan lisää vaaliennusteita tänne. Mutuun ne tietenkin perustuvat mutta ovat mielenkiintoisia. Jos eduskunta valittaisiin esimerkiksi vaalivideoiden klikkausten perusteella, saisimme aika mielenkiintoisen parlamentin.

12.4.2015 16:00  Admin

Ylläpito yhtyy edellisen kirjoittajan toiveeseen: lisää ennusteita.
Nimimerkille "Kuu Kiurusta" : Jos kunnalla on tonteille hintalappu, jää ostajalle vain maksajan osa.

12.4.2015 19:07  Jore

On aivan sama ketä äänestää. Puolueiden ohjelmat ratkaisee. Olaanko jo Kreikan tiellä? Isot päätökset on edessä oli siellä kuka hyvänsä. Palkkataso on korkea duunadilla mutta etenkin herroilla. Jos vientituotteita ajatellaan, emme ole enää kilpailukykyinen liian kallis maa. Siksi emme pysty pyörittämään pian terveyspalveluitakaan muista puhumatkaan. Jos ei oltaisi eurossa monastikko oltaisiin jo devalvoitu? Kinailulla ja riitelyllä ei rakenneta kuin katastroffia!

12.4.2015 20:33  & &

SDP:n vaalimateriaali on painettu Virossa.

Hävettää.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015041219506633_uu.shtml

12.4.2015 21:31  Einari Juntti

Ja Väyrysen vaalimukit Kiinassa. Heh. heh

13.4.2015 6:50  Säkylään oma kansaedustajan

Jaa euralainen tuntematon varavaltuutettu Reunanen muka kärkinimiä. Tollompikin puusilmä tajuaa valheeksi. Säkylän etu on saada oma kansanedustaja jolla on vielä pitkä ja monipuolinen kokemus. On tehnyt itse töitä pikkulikasta säkyläläisissä firmoissa, vanhemmat olleet työläisiä niin ymmärtää tavallisen ihmisenkin arkea. Raumalaisesta missukasta ei ole Säkylälle mitään hyötyä. Mitättömät ovat olleet aikaansaannokset neljltä vuodelta eduskunnassa. Kokoomuslaisen näköiseksi vaan on muuttunut bisnestakissaan.

Ja kun vertaa alueen ehdokkaiden nettisivuja. niin Tietarin sivut on aivan omaa luokkaansa. Reetta Hulmi kieppuu tangossa pää alaspäin pikkupöksysillään. Ja Reunasenkin on ihmeen kelvottomat kun on sentään nuorta polvea. Käykääs vertailemassa googlesta löytyy osoitteet.

13.4.2015 11:23  Päivystävä asiantuntija

Kyllä Reunanen on paikallisista kärkinimi. Tietari ei saa edes tuhatta ääntä. Kristiina Salonen saanee kymmenen kertaa enemmän :-) Keskustan läpimenijät, löytyvät kolmikosta Juhantalo, Kalli ja Korkeaoja, joista yksi joutuu jäämään varapaikalle.

13.4.2015 12:23  Ketunhäntiä kainaloissa

Köyliön kannanottotilaustyön taustalla lienee se, että kun valtuuston puheenjohtaja tulee Köyliöstä niin Nummelasta tulee kunnanhallituksen puheenjohtaja.

13.4.2015 17:03  Ketterä eläkeläisopettaja

Tehdäänpäs nyt liitospäätökset ensin ja spekuloidaan vasta sen jälkeen nimillä. -Vai onko demareiden tarkoitus vielä keikuttaa venettä? Ilmeistä (ja säälittävää) on sekin, että demareilla on aina mielessä vain politiikka ja oma napa. Ei kuntalaisten etu!

13.4.2015 17:27  Säkyläläinen.

Ei ainakaan tästä Tietarista tule valita uutta johtajaa.

13.4.2015 17:39  Karhusuon viilari

Nummela eduskuntaan!

13.4.2015 18:00  Köyliön rakentaja

Pelttari ja Nummela. Hyvät nimet uuden kunnan johtoon.

14.4.2015 7:22  Kuka Reunanen?

Kyllä on täälllä kova pelko Tietarn menestymisestä ja suuresta äänisaaliista. Juu, Satun äänimäärä saattaa juuri jäädä alle tuhannen, Säkylässä. Köyliöstä ja Kokemäeltä tulee suuret potit ja Merikarvialla suuri suku äänestää Tietaria. Satakunnan ammatikorkeakoulussa suosittu ja pidetty työkaveri saa Poristakin suuren äänipotin. Säkyläläiset pitävät aikaansaapaa naista arvossa ja äänestävät yli puoluerajojen.

Niin ja kuka on se Reunanen? Köyliössä oli joku Markku joskus mutta tuo Ari on täysin tuntematon nimi maakunnassa.

14.4.2015 9:56  Kultalusikka suussa

On kuulemma ärsyttävä tyyppi jenkkihymyineen. Hyvä jos saa 500 ääntä yhteensä. Jää kauas Lehtosesta. Ei tiedä tavallisen köyhän ihmisen ja työläisen arjesta mitään.

14.4.2015 17:16  Admin

Kommentit ovat kommentteja. Itse blogissa ei pelätä Tietarin menestystä, mutta ollaan sen suhteen realisteja. Puolueeseen katsomatta paikkakunnalle on aina etua, jos valtiopäiville saadaan edustaja.

14.4.2015 17:51  Päivistäjä

Kepun Ruohola sai aikanaan noin 1500 ääntä. Nummela aikanaan lähes kolmetuhatta.

14.4.2015 21:32  Mamu

Mitä sai edellinen hallitus aikaan? Pelkkää sekaannusta!!

Annetaan nyt se valtakirja Soinin porukalle, niin saadaan ainakin uusi porukka vaikka sitten Kepun kanssa viemään tätä maata eteenpäin!

Kokoomuksesta ja demareista, saatika viherpiipertäjistä siihen ei ollut.

14.4.2015 21:44  Läheltä vaaleja katsellut

Juu Nummela sai tosiaan vajaat 3.000
ääntä, mutta ei sillä mitään merkitystä ollut.
Reijo Kallio Raumalta vei parlamenttipaikan.
Parikin kertaa muistaakseni olivat yhtä aikaa ehdolla.Toki on sanottava, että miehissä on muitakin eroavaisuuksia.

14.4.2015 22:41  Pakettipelto

Tietari ei oikein sytytä meit Mtklaisia. Pitää olla neulasia hiuksissa, multaa kynnenalla tai paskaa saappaanpohjalla. Ylikännö tai Kalli eli uusi tai vanha.

14.4.2015 23:11  Kiiskitien kulkija

Mitä hyötyä Kari Kallista on ollut Euralle ? Lopetti Kiukaisen ja ... muuta ei nyt tule mieleen.

15.4.2015 7:34  silmälaput silmillä vaaleihin

Täällä tapellaan muutamasta sadasta äänestä ja haukutaan muut. Onko ehdokasta joka ajaa meidän etua? Juhantaloa moititaan vaikka on väärästä puolueesta mutta mielestäni on saanut paljon aikaan Kankaanpään hyväksi.Ja kait häntä muutkin äänesti kuin kepulaiset. Ehdokas joka olisi mies tai nainen paikallaan jota muutkin voisi tukea ei itsekeskeisesti vain oma puolue.

15.4.2015 18:00  Päivystäjä

On se selvää, että jostakin Tietarista ei tule kansanedustajaa. Äänet menee ihan hukkaan.Kunhan nyt muutaman sataa ääntä kerää. Ennustan, että kotikunnassa alle 300.

15.4.2015 18:13  Päivystäjä on oikeilla linjoilla.

Kepun paikat kaksi vie kolmikosta Juhantalo, Kalli ja Korkeaoja. Tietarin äänet menee ihan tosiaan ihan hukkaan.

15.4.2015 18:27  Kyllä näin on näreet

Äänet menee ensisijaisesti puolueelle, vasta sitten henkilölle. Kalli on seudun ainoa läpimenijä, eikä siitä kyllä pidot parane. -Valitettavasti. Toivottavasti Sipilällä ja muilla hallitukseen menevillä puoluejohtajilla on pelisilmää, kun ministereitä nimittävät. Väyrysten ja Pekkaristen aika meni jo eikä Satakunnassa ole yhtään tulevaa edustajaa, josta olisi ministeriksi!

15.4.2015 18:40  Näinkin ne näreet on

Sipilän takaa nousevat Pekkariset, Kääriäiset, Vanhaset ja vielä lopulta Väyrynen. Sipilä on kepussa tyhjä ilmapallo, kuten joku Jäätteenmäki.
Sipilällä ei ole mielipiteitä.

15.4.2015 23:35  ???

Täällä ei ole näkynyt mitään uutista että päätettiinkö Säkylän kunnanjohtajalle maksaa palkankorotus. Hallituksen puheenjohtaja oli kai luvannut.

16.4.2015 7:32  Demareitten kultalusikat

Kauhea on täällä Tietarin äänisaliin pelko. Se voi olla aikamoinen. Euran urheilutalon paneelissa kävi selväks että Kalli ei sano enää mistään mitään, kiero on kuin kettu. Reunanen oli ärsyttävyyden huippu kaikkitietävyydessään ja muutenkin kuin kokkareitten edustaja. Kristiina Salonen samoin korkkareissaan ja hienoissa leningeissään ja jakuissaan Nämä eivät ymmärrä köyhästä kansasta yhtään mitään, sossujen jäsenkirja tuo hilloa vain omaan taskuun. Kankaanpään Kake on aikanaan tuonut paljon hyvää omaan kuntaan mutta on jo aivan väsähtänyt. Ei jaksa neljää vuotta enää mitään hommaa. Ei kannata valita liian vanhoja tai liian nuoria noihin pesteihin.

16.4.2015 12:05  Säkylän oma edustaja

Säkylän torilla kävi tänään täysin selväksi, että säkyläläiset yli puoluerajojen haluavat Tietarista kansanedustajan. Näyttää Köyliökin olevan yhtenä rintamana tukena. Raumalaisista ja euralaisista ehdokkaista ei ole Säkylälle eikä Köyliölle mitään hyötyä.

16.4.2015 19:00  Porvari

Torilla Tietari söi sossujen makkaraa kovin voitonvarmana. Ylpeys voi käydä lankeemuksen edellä.

16.4.2015 20:03  Tarkkailija

Nuorisovaaleissa rävähti 4 (neljä ääntä).

16.4.2015 20:07  Turhaa panettelua

Torilla on upeaa tunnelmaa tänään.
Demarien makkara- ja keskustan kahviteltta olivat torin keskiötä. On hienoa,
että Säkylässä puoluepolitiikalla ei ole
keskeistä jaottelevaa roolia. Ei edes vaalien alla. Porvarin on aiheellista tarkistaa
Tietarinkin kohdalta kantaansa.

17.4.2015 12:55  Rivikeskustalainen

Keskusta voittaa nämä vaalit. Hallituskumppaniksi emme kyllä halua Kokoomusta. Pitäkääs demarit huolta, että saatte äänestäjänne liikkeelle.

17.4.2015 14:00  Ennustus

Demarit ottaa 15.1%:n kannatuksella taas yhden torjuntavoiton lisää.

17.4.2015 17:13  Juha Nummela. Kunnallisneuvos

Minä olen sekä ulkopoliittisista ja sisäpoliittisista syistä, sitä mieltä, että Suomelle olisi parasta ns. punamultahallitus, eli keskustan ja sosialidemokraattien yhteistyö. Tällä yhteistyöllä on vuosikymmenien aikana rakennettu sisäinen hyvinvointimme ja ulkoinen turvallisuutemme.
Maaseudulla ja palkansaajilla ei ole varaa nukkua näissä vaaleissa. Kokoomuksesta on kummallakin puolueella kumppania huonoja kokemuksia.

17.4.2015 20:19  Kunnollinen neuvos

Minä aion antaa ääneni sellaiselle, joka katsoo tulevaisuuteen eikä haikaile menneiden perään kuin dinosaurukset, joille kävikin köpelösti.

18.4.2015 12:21  juhantalo rules

Mieluummin dinosaurukset kuin tappajabakteerit.

18.4.2015 19:10  Tarkkailija

Tietari sai nuorisovaaleissa neljä ääntä. Oppiäiti kunnallisvaaleissa 7 (seitsemän) ääntä.

18.4.2015 19:29  Mamu

Tottakai Juha olet tuota mieltä hallituskokoonpanosta! Mutta voiko 15% kannatuksella ottaa vastuu maamme hoidosta 4 vuodeksi? Ei se ainakaan demokratiaa kunnioita. Tällä hetkellä näyttää siltä, että se on Kesk-Ps-Kok. Sipilä ainakin heittelee yläfemmoja kulisseissa Stubin ja Soinin kanssa.

18.4.2015 19:39  Satu on varma läpimenijä

Vaaleissa Tietari pesee Kallin, Korkeaojan ja Juhantalon mennen tullen. Satu on keskustan ääniharava. Ei sitä muuten olisi päässyt puolueen toimariksi. takana on vahvoja keskustanaisia, kuten Käri Säkylästä.

18.4.2015 20:00  Taas kerran

Taas Säkylässä henkselit paukkuu ja leukaluut louskuu. Turhaan.

18.4.2015 22:33  Merikarvian ennustaja

Kalli tämän seudun ainoa läpimenijä. Mieluummin Korkeaoja toisena kuin Juhantalo! Maantiede saattaa tosin kääntää vaakaa Pohjois-Satakunnan suuntaan, kun Kokemäeltäkin äänestettäneen Kallia läpimenon turvaamiseksi. Tietari varmistanee herrojen läpimenoa noin tuhannella äänellä.

19.4.2015 9:49  Kateus vie kalatkin vedestä

Kyllä on Tietarin pelko suunnaton.
Illalla nähdään äänimäärät. Hyvää jos ei erinomaista vaalityötä on tehnyt Tietarin tukiryhmä kokemäkiläisen vaalipäällikön johdolla. Suku Merikarvialta ja Jämijärveltä
huolehtii äänistä sieltä. Tyylikäs ja upea kampanja on maaseutulobbarilta nähty.

19.4.2015 14:42  Vain elämää

Moni pettyy tänä iltana. Se kuuluu kupletin juoneen. Onneksi on muutakin elämää kuin eduskunta. Hyville tyypeille löytyy aina käyttöä ja huonot menevät siinä sivussa.

20.4.2015 11:14  Pakettipelto

Niin vaaleissa sitten kävi. Tietari sai ihan kohtuupotin nykyisestä kotikunnastaan Säkylästä ja juuriltaan Merikarvialta. Lähellekään läpimenoa ei niillä eväillä selvitty. Tällä palstalla parjattu Salonen rymisteli omilla luvuillaan. Kalli otti minkä halusi ja Euran Reunanenkin ylsi ensikertalaisen hyvään tulokseen.

20.4.2015 11:44  Tarkempaa analyysiä

Vaalit on käyty Onnittelut Kristiina Saloselle ja Krista Kiurulle. Mutta muutos on Satakunnassakin edessä. Maakunnassa Perussuomalaiset ottivat ykköspaikan demareilta. Rökäletappio sekä demareille että kokoomukselle on tosiasia. Kun tarkastelee
kuntakohtaisia tuloksia, mm. Säkylää, on
todettava, että keskusta on ollut vahva aikaisemminkin, mutta nyt se on tosi vahva. Iso kiitos siitä Tietarille.

20.4.2015 21:43  ???

Pahinta Satakunnan tuloksessa oli "Perussuomalaisen aamunkoiton" eli Laura Huhtasaaren saama kova kannatus. Onko maakunnassa niin paljon pimeän rasistista väkeä vai äänestivätkö jollain muulla perusteella ?

20.4.2015 23:16  Kahden lapsen äiti

On ne Huhtasaaren mielipiteet kovia. Millai sellainen voi olla erityis opettaja joka kääntää avun tarvitsijoille selkänsä. Suomeen sais tulla vaan saksalaisia koska ne niistä on hyötyä.

21.4.2015 19:09  Tarkkailija

Satakunnasta valittiin 8 kansanedustajaa. Tierari olisi tullut valituksi jos valittavia olisi ollut 25.
Tällä sivustolla mollattiin Kristiina Salosta. Kunnallisneuvos Nummelan haaste äänestää Kristiinaa maakunnan ääniharavaraksi toteutui. Huikeet yli 9 500 ääntä.

22.4.2015 0:59  KUNNON HALLITUS

Persporvarihallitus: Sipilästä pääministeri/toimitusjohtaja, Soinista valtiovarainministeri. Väyrysestä sisä/ulko- ja puolustusministeri. Jussi Halla-aho ulkomaankauppa ja maahanmuuttoministeri.
Teuvo Hakkarainen luonnonvaraisministeri. (ympäristöministeriö lopetetaan)

22.4.2015 17:18  Joutomies

Kahden lapsen äiti on oikeassa. Ne jotka tuntevat Huhtasaaren tietävät, että hän väärällä tavalla kova ihminen.
Mitäpä jos ottaisimme vastaan Suomeen Välimeren alueen kriisimaista Saksaan kotiutuneita, ehkäpä jo Saksan kansalaisuuden saaneita pakolaisia? Kävisikö sellainen?

22.4.2015 19:30  Tarkkailija

Kyllä käy vaalit kalliiksi. Otan nyt esimerkin. Satakunnan Kansan tietojen mukaan. Tietari käyttää vaaleihin 15 000 e. Oma panos 9 500 e.
Lopputulos: ääniä 1619. Surkea tulos. Lopputulos yhtä tyhjän kanssa. Ei lähellekään eduskuntapaikkaa.
Vaan mitä maksaa yksikin ääni. 15 000/1696= 9,26 euroa.

23.4.2015 2:34  Säkyläinen ja juuret Köyliössä...

Varmaan kaikille muillekkin ehdokkaille kävi vähän samoin. Ei kannata nyt yksin Satua morkata. Kyllähän ne aikoinaan Nummelan ja Lehtosen kamppanjatkin maksoivat. Kannattaisi varmaan kaikkien keskittyän nyt uuden Säkylän asioihin;)

23.4.2015 7:06  Ne vaalit vasta maksoi

Satakunnassa oli ehdokkaita 126. Tietarin sijoitus sijalle 21 on kohtuullisen hyvä.
Ymmärrän, että tulos harmittaa tarkkailijaa.
Tietarin kannatusyhdistyksen kirjanpito ei ole vielä valmistunut, mutta tiedossa on,
että tarkkailijan euroja siellä ei ole. Hänen
kannattaakin huolehtia vain omista laskuistaan. Tietarin äänimäärä on 1.620.

24.4.2015 9:13  lännen miäs

Rinne vs. Urpilainen. Missä palstan kommentit kun kerrankin pukkaa uutista?

24.4.2015 11:50  200 000 uutta lakkolaista

Urpilaista ei päästetä lähellekään päätöksentekoa. Luvattiin varman suuria! Jotta tuli ehdokkaaksi, mutta nyt vedetään märällä rätillä ympäri naamaa. Rinne valmistautuu oppositioon ja ay-liike lakkoiluun. Suomi nousuun!

24.4.2015 15:07  Takametsien mies

Jos Rinne olisi hallituksessa ja Urpilainen eduskuntaryhmän puheenjohtajana syntyisi jännite, joka ei olisi hyväksi uuden hallituksen onnistumista ajatellen. Jos sd ei ole hallituksessa, ongelma ei olisi niin suuri. En yhtään ihmettele, että Urpilainen ja Rinne kokevat toisensa edelleen kilpailijoiksi. Siksi kai aikanaan paikasta kisattiin verisestikin.

24.4.2015 21:21  ahdasta on

Perusporvarihallitus aloittaa kohta. Pian nähdään kuinka isänmaallinen on Rinteen (ex-ay-jyrä) johtama demarit vai onko ahtaajamieli päässyt taas valloilleen.

24.4.2015 23:06  Idän ajattelija

Jos demarit on oppositiossa, se tekee tietysti kepun ja persujen tapaan oppositiopolitiikkaa. Näin se kuuluu mennä. Ei siis liian laajapohjaista ( neljä suurta) hallitusta, sillä vahvaa vastapainoa tarvitaan.

25.4.2015 11:05  Ylärinne

Sdp sai vaaleissa historiansa huonoimman äänimäärän.

25.4.2015 13:41  Remari vaan ei demari

Tuo edellä mainittu pitää paikkansa. Se voi johtua oman politiikan epäonnistumisesta tai toisten onnistumisesta tai molemmista. Se on ainakin totta, että viime kerralla ei olisi pitänyt lähteä herrojen kanssa marjaan.

25.4.2015 16:34  neuroosi

Peruspunamulta olisi paljon helpompi muodostaa jos olisi Euro-Jutta puikoissa.

25.4.2015 18:28  Mitäs Kekkonen tästä ajattelisi.

Kepu muodostaa nyt uuden hallituksen. Mukana kepu itsensä, Persut ja Kokoomus. Ja tottakai joku pikku ruotsalainen, tämä sotahullu Calle.

25.4.2015 20:16  Erkki

Kepu ja Persut vastuuseen. Kokoomus apupojaksi. Näin se Suomi nousee.

28.4.2015 8:44  Kenen leipää syöt sen lauluja laulat

Kristiina Salonen sai yrityksiltä 12 000 euroa kampanjarahaa sitäkö sossut arvostaa. Salonen joutuu tukemaan rahottajafirmojaan kun apua pyytävät. Kaikki palkanmaksajat rahottivat joka tolpassa killuvan Raunelan vaalit. Mainoksissa olisi pitänyt lukea sinäkin maksat tämän mainoksen. Arvostan enemmän ehdokasta joka tekee itse työt ja maksaa kampanjansa. Ainoa oikeudenmukaisuus olisi antaa kaikille yhtä iso kasa rahaa ja katsoa mitä ja miten kukin saa aikaseksi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini