Share |

Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Otatko vai oletko jo saanut koronarokotteen ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Vaalikuume nousee

Keskiviikko 8.4.2015 - Kari

Pääsiäisen mentyä alkaa vaalikuume selvästi kohota. Tien varsilla parhaat tolpat taitavat olla asutettuja. Pidempään pylväässä roikkuneilla meikit ovat jo päässeet valahtamaan ja iho rypistymään. Postilaatikot kolahtelevat entistä useammin vaalilehdistä. Toreilla ja turuilla on köyhälläkin ystäviä. Kahvia, hernekeittoa ja makkaraa on tarjolla.

Somessa jaetaan innokkaasti kuvia. Perinteinen lehtimainontakin vielä toimii. Yleisön osastot täyttyvät manifesteista. Radio ja tv ottavat osansa. Rahaa palaa toisilla enemmän toisilla vähemmän. Syntyy taloudellisia sidonnaisuuksia, jotka tietysti pyritään "kallimaisesti" varjelemaan julkisuudelta.

Pyhäjärviseudun ehdokkaista pienin budjetti taitaa olla Köyliön vihreällä Reetta Hulmilla. Hän on sanonut käyttävänsä vain 200 euroa. Voisin melkein lyödä vetoa, että hänen saamiensa äänien kappalehinta jää alle euron. Kilpasiskoille Maarit Markkulalle (ps), Tupuna Kangas-Männistölle (kok) ja Satu Tietarille (kesk) homma käy kalliimmaksi.  Läpimeno jää kaikille kaukaiseksi haaveeksi ja ehdokkuus palvelee lähinnä kotikuntapoliittisia pyrkimyksiä. 

Timo Kalli (kesk) jatkaa ainoana pyhäjärviseutulaisena parlamentaarikkona. Ari Reunanen (sd) pääse lähimmäksi ja tekee ensikertalaiseksi hyvän tuloksen. Hänen entinen poliittinen pomonsa raumalainen kansanedustaja Kristiina Salonen (sd) nauttii alueella vahvaa kannatusta eikä anna oppipojan yllättää. 

75 kommenttia . Avainsanat: Vaalikuume nousee