Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Otatko vai oletko jo saanut koronarokotteen ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Ismo Nieminen

Hei

Olen Ismo Nieminen, Säkylän Sosialidemokraattien puheenjohtaja. 

Nyt ehdokaslistamme on lopullisesti valmis. Eri syistä monta hyvää kandidaattia joutui tällä kertaa kieltäytymään. Määrä ei silti koskaan korvaa laatua. 

Tällä joukolla olemme valmiit työskentelemään Säkylän ja säkyläläisten parhaaksi seuraavat neljä vuotta. Kaikista ei tule valtuutettuja mutta tehtäviä riittää kaikille, kunhan saamme riittävän kannatuksen. 

Yhteisten asioiden hoitaminen on tärkeää ja arvokasta työtä. Me demareissa olemme tottuneet tekemään sitä yhdessä. Nyt kaipaisimme juuri Sinulta tukea äänesi muodossa.

Meitä on nyt kasassa 15 ehdokasta. Ota niistä omasi. Seuraa ilmoitteluamme.  Äänestä.

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiisi p. 0443635111   / ismo.nieminen@evl.fi  tai käänny suoraan ehdokkaiden puoleen.

Ehdokkaamme ovat :  elä­ke­läi­nen Las­se Al­ho, kou­lun­käyn­ti­oh­jaa­ja Päi­vi Hel­mi­nen, lä­hi­hoi­ta­ja, elä­ke­läi­nen Ir­me­li Hen­riks­son, kap­tee­ni evp. Timo Leh­to­nen, kiin­teis­tön­hoi­ta­ja Jari Mä­ki­nen, lai­tos­mies Juk­ka Män­nis­tö, hoi­ta­ja Kir­si Män­nis­tö, pas­to­ri Is­mo Nie­mi­nen, kun­nal­lis­neu­vos Juha Num­me­la, eri­tyis­luo­ka­no­pet­ta­ja Maa­ret Oja­val­li (sit.), hal­lin­to­tie­tei­den kan­di­daat­ti, yh­dis­tys­toi­mi­ja Tert­tu Pe­so­nen-Säi­lä, it-asi­an­tun­ti­ja Tep­po Ran­ta­lai­nen, KM, eri­tyis­luo­ka­no­pet­ta­ja Pek­ka Rau­ti­ai­nen, ko­ti­äi­ti Saa­na Saa­ri­nen, alu­e­pa­lo­mes­ta­ri Har­ri Sa­lo­nen.