Share |
Share |
piritamikkonen.jpg

Pirita Mikkonen

Olen 31-vuotias lähihoitaja. Tällä hetkellä olen kotiäitinä. Perheeseeni kuuluvat Noora (s. 06/00), Laura (05/02), Valtteri (09/05), Katri (11/07), Ella (07/10) ja aviomieheni Juha.

Olen valmistunut lähihoitajaksi 1999 ja suuntautunut lapsiin ja nuoriin. Seurakunnassa olen toiminut isosena, sekä olin Säkylän seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisena 1.10.2008–31.12.2009. Säkylän kunnalla olen työskennellyt koulunkäyntiohjaajana Karhusuon koululla.

Lasten kanssa olemme käyneet perhekerhossa yhdessä sekä lapseni ovat käyneet päiväkerhossa. Osallistumme moniin seurakunnan järjestämiin tapahtumiin. Ollessani nuorisotyönohjaajan viransijaisena, aloitin uuden toiminnan seurakunnassa. Kyseisessä äiti-vauvapiirissä käy tällä hetkellä monia äitejä alle yksivuotiaiden lastensa kanssa. Lisäksi olen Walkers vapaaehtoinen.

Ilokseni olen huomannut, kuinka lähellä Säkylässä seurakunta on jokaista ihmistä, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tahdon olla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä toimintaa, jotta yhä useampi löytäisi tiensä mukaan seurakuntaansa ja tahtoisi ottaa vastaan sen tuen joka elämäntilanteessa. Itselleni erityisen tärkeää on lasten ja nuorten toiminnan ylläpitäminen sekä perheiden hyvinvointi.