Share |

Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Otatko vai oletko jo saanut koronarokotteen ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Meitä ei saa jyrätä

Share |

Tiistai 21.10.2008 - Kari


Nyt Säkylässä käytävät kunnallisvaalit eivät ole mitkään välivaalit. Valittavana on se valtuusto, joka ratkaisee lopullisesti ne ehdot, joilla menemme uuteen Euraan. Kyseessä ovat Säkylän historian tärkeimmät vaalit.

Ei siis ole yhdentekevää, ketkä tulevat valituiksi. Tarvitaan yhteistyökykyisiä ja –haluisia päättäjiä, joilla on riittävästi tietoa ja kokemusta neuvottelupöydissä. Meitä ei saa jyrätä.

Uuden kunnan rakentamisessa on tietysti hyväksi sopivassa suhteessa myös nuori ennakkoluulottomuus. Valitettavasti muutamilla listoilla nuorten läpipääsemättömyys on varmistettu asettamalla heitä riittävästi ehdolle syömään toinen toisensa.

Ei pidä unohtaa, että pienistä näkyvistä eroista huolimatta puolueilla on kuitenkin varsin erilainen arvopohja. Tämä helpottanee äänestäjää hänen tehdessään itsensä ja kunnan kannalta parasta ratkaisua.

Demarien listalta löytyy jokaiselle sopiva ehdokas.

Avainsanat: Kunnallisvaalit, Säkylä


Kommentit

21.10.2008 23:36  PM

Kyllä näiltä sivuilta löytyi sopivan kokenut ja pätevä ehdokas. Kävin jo äänestämässä.

6.12.2008 2:24  abc123

Villeimmät huhut hevosmiesten ja Juttutuvan uutistoimistojen mukaan spekuloivat demarien oppositiopolitiikan luistelutyylin pahasta tekniikkavirheestä ja jopa Eero Heinäluoman paluusta takaisin puheenjohtajaksi. Uusi kokematon puheenjohtaja Jutta Urpilainen ei hallitse monen pitkän linjan demarivaikuttajan mukaan politiikan perusluistelutyyliä edes positiivisessa mielessä tarkoitettuna.

Demarien monenlaisen ja kaikenkirjavan unelmahötön tarjonta ja USA:n demokraattien ihannointi kertoo epäuskon levinneen demarikentälle nii, ettei ede omiin periaatteisiin luoteta. Lohkaisipa eräs kansanedustajademari Hallintoreviisorille, että kohta on pukupakko Juttutupaankin. Meinaan kun duunarien jälkeläiset ajavat omilla länsiautoilla, kännykät povitaskussa ja läppärit matkalaukkuna sekä räätälöity merkkipuku päällä. Demarien äänestämisestä nämä jälkeläiset eivät enää liiemmälti perusta.

6.12.2008 2:25  abc123

Oho - tuli lainaus väärään paikkaan

6.12.2008 13:09  admin

ABC123 lienee niitä tyhjäntoimittajia, joiden tehtävä on kirjoitella Kokoomuksen ohjeistamana kaikkiin mahdollisiin foorumeihin demarivastaista höttöä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini