Share |

Niinistön toinen tasavalta

Share |

Tiistai 30.1.2018 - Kari


Sauli Niinistö valittiin tasavaltamme uudeksi presidentiksi selvin lukemin. Taitavasti valitsijayhdistyksen kautta hoidettu kampanja häivytti ehdokkaan poliittista väriä ja sai vaalin tuntumaan kansanliikkeen juhlalta.

Tulevat kuusi vuotta eivät Niinistölle ole mitään naistelehtien perheuutisissa paistettelua. Maailma ympärillämme asettaa hankalia haasteita, joihin on vastattava. Ulkopolitiikan menestykselliseen johtamiseen tarvitaan nöyryyttä ja viisautta. Syyttä ei Niinistö ilmoittanut, että käy säännöllistä vuoropuhelua kaikkien eduskuntapuolueiden puheenjohtajien kanssa.

Niinistölle on syytä toivottaa onnea ja menestystä tehtävässään. Hänellä ei ole varaa epäonnistumiseen, joka veisi maamme mukaan ulkopoliittiseen kriisiin.  

Sallittakoon lopuksi pieni teoreettinen pohdiskelu:

Jos joku muu kuin Niinistö olisi valittu ensimmäisellä kierroksella presidentiksi, vietettäisiin hänenkin virkaanastujaisiaan tämän viikon torstaina. Niinistön perheelle olisi tullut pikainen häätö linnasta.  Sauli ja raskaana oleva puolisonsa Jenni olisi ajettu tylysti lumihankeen kuin sata vuotta sitten Laurilan perhe Pentinkulmalla. Kuvainnollisesti.

Avainsanat: Niinistö, presidentti


Kommentit

11.2.2018 16.24  Ex- Avantotoimari

Hienoa! Taas muutama demari vähemmän.

"Loimaa on poissa tolaltaan. Suomen kaikkien aikojen suuri rahapotti, Eurojackpotin 90 miljoonan euron voitto pelattiin Loimaan Prismassa. Täysosuma meni viiden osuuden porukalle. Heistä jokainen kuittaa ?vaatimattomat? 18 miljoonaa.
Voittoporukan on lunastettava voittonsa Veikkauksen pääkonttorista, koska heillä ei ollut käytössään ns. veikkauskorttia. Nyt loimaalaiset tarkkailevat toisiaan ja arvuuttelevat, olisiko naapurissa uusi miljonääri.
Loimaalle osunut voitto on Suomen neljästoista Eurojackpotin täysosuma."


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini