Share |

Vaalitentin jälkimaku

Share |

Perjantai 13.1.2012 - Kari


Eilen torstaina nähtiin ja kuultiin presidenttiehdokkaita Ylen Tv-tentissä. Draaman kaari kulki leppoisasta vitsin heitosta vakavoitumisen kautta sähäkkään yhteenottoon.

Nopeasti kelattuna välillä haukotelleen nuorison edessä nähdyt ja kuullut kandidaatit jakaantuivat selvästi profiiliaan nostaneisiin ja sitä kadottaneisiin. Gallupkannatustaan selvästi paremmin pärjäsivät Pekka Haavisto ja Paavo Lipponen. Pahin alisuorittaja oli kärsivänoloinen ja takakireä Sauli Niinistö. Virkamiesmäinen Essayah ei löytänyt lunteistaan mitään sykähdyttävää.

Puhekoneet Arhinmäki ja Biaudet täyttivät paikkansa odotetusti muttei mitenkään yllättävästi. Sen sijaan Väyrysen pellen rooli ja Soinin tylstynyt sanan säilä tuntuivat tympeiltä.

Sosiaalisen median lemmikki Haavisto ja vanha, vakaa Lipponen antoivat itsestään valtiomiesmäisen kuvan. Kummankin onnistumiseen vaikutti hyvä asiaosaaminen, mutta molemmilla myös varsin eri tavoin esiin tullut kehon kieli.

Mielenkiintoista nähdä, minkälaista suuntaa seuraava gallup antaa. 


Kommentit

13.1.2012 21.27  JoPe

Hukuttaako Virkkusen karttaharjoitus Niinistön mahdollisuudet suoraan valintaan ?

14.1.2012 11.06  Kyllä kansa tietää

Tänään lauantaina Iltasanomien teettämä gallup
kertoo korutonta kieltä. Niinistö johtaa odotetusti ja toiseksi on noussut Paavo Väyrynen. Soinin kannatus on laskussa. Pekka Haavisto etenee myös tasaisesti. Suurin uutinen on se, että Paavo Arhinmäki on ohittanut Paavo Lipposen, jonka kannatus odotuksista huolimatta ei ole noussut. Tähän karttaharjoitukset ja eurosulkeiset päälle, niin hyvä pakkaa tulemaan.

14.1.2012 14.50  Rock

Kyllä kansa on tyhmää jos Väyryspellen äänestävät toiselle kierrokselle. Haavisto rules !

16.1.2012 18.21  Allison

Onko totta, että kepu järjesti koko karttavuodon ?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini