Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Tulevissa aluevaaleissa seudullinen ääniharava on

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Kokoomusehdokas rikkoi sovittua

13.01.2022

Kuin sinetiksi puolueiden Satakunnan piirijärjestöjen häirintävapaiden vaalien julistukselle raumalainen aluevaaliehdokas Asko Tanhuanpää (kok.) kirjoittaa, että perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd), äitiyslomalle jäänyt sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ja entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) ovat yhteiskunnan vihollisia.

Tanhuanpää kirjoittaa facebook-keskustelussa, että miksi Tuomiojaa, jopa Kiurua ja Ohisaloa pahempaa yhteiskunnan vihollista, ei saisi arvostella? Ei paskastakaan saisi halua pois, vaikka joku keksisi nimittää sen ulkoministeriksi.

Tanhuanpään mielestä Kiuru on toiminut korona-ajan rajoituksia tehtäessä kohtuuttomasti ravintola-alan yrityksiä ja yrittäjiä kohtaan. Hänestä rajoitukset ovat liian kovia. Ohisaloa hän arvostelee ympäristöasioiden ylikorostamisesta ja Tuomiojaa siitä, että tämä on "suomettumisen jatkumisen keulakuva".

Ehdokas totesi Ylelle, ettei pidä termin "yhteiskunnan vihollinen" käyttöä liian rajuna.

– Se oli tarkoituksella provosoiden kirjoitettu, toki myöhään illalla mutta selvin päin. Kaikki kolme edustavat hallitusta. Myös eduskunnassa kokoomuksen kansanedustajien suusta tulee välillä hyvin kovaa kritiikkiä. Toki ei varmaan käytetä sanaa yhteiskunnan vihollinen, mutta kritiikki on hyvinkin kovaa, Tanhuanpää puolustautuu.

Satakunnan kokoomuksen puheenjohtaja Samu Vahteristo kyllä muistaa, mitä piirijärjestöjen kanssa on sovittu.  Yhteisessä kannanotossaan ne haluavat vaalit ilman häirintää ja sitoutuvat asialliseen vaalikampanjointiin. Nyt meni kyllä pahasti yli.

Näin oli sovittu : ”Kunnioittamalla toisiamme luomme perustan yhteistyölle myös aluevaalien jälkeen. Sitoutumalla yhteistyöhön takaamme kaikkien ehdokkaidemme hyvinvoinnin sekä tarjoamme satakuntalaisille heidän ansaitsemansa asialliset vaalit.”

21.01.2022Peltiä kolisi
20.01.2022Varusmiesliitto huolissaan
19.01.2022Ennakkoäänestyksessä hyvä loppukiri
18.01.2022Ennakkoäänestys piristyi Satakunnassa
17.01.2022Satakunnassa äänestysintoa riitti vielä
16.01.2022Äänestysinto hiipui lauantaina
16.01.2022Pääkallokelit
15.01.2022Satakuntaan seitsemän lautakunnan malli ?
15.01.2022Satakunnassa äänestysprosentti 13,8,
14.01.2022Äänestysinto hieman laskussa

Siirry arkistoon »