Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Milloin aluevaalit järjestetään ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

SDP:n teemat aluevaaleihin

08.10.2021

SDP:n kärkiteemat aluevaaleihin on julkaistu: laadukkaat palvelut, oikea-aikainen hoitoonpääsy ja henkilöstön hyvinvointi ovat näiden vaalien keskeisiä teemoja

SDP:lle on tärkeää, että jokainen suomalainen voi luottaa siihen, että hoitoon pääsee aina oikea-aikaisesti – lompakon paksuudesta tai asuinpaikasta riippumatta.

Tammikuussa käydään historian ensimmäiset aluevaalit. Näissä vaaleissa valittavat aluevaltuustot tulevat tekemään hyvinvointialueiden kannalta merkittäviä päätöksiä, jotka vaikuttavat meidän jokaisen arkeen ja koko hyvinvointivaltion ytimeen.

SDP:lle näiden vaalien keskeisimpiä teemoja ovat jokaisen yhdenvertainen oikeus laadukkaisiin palveluihin, oikea-aikainen hoitoon pääsy sekä henkilöstön hyvinvointi.

Hoitoa on saatava aina tarvittaessa

Oikea-aikaiset ja laadukkaat palvelut turvaavat ihmisten hyvinvoinnin sekä säästävät rahaa. Juuri nyt on ensiarvoisen tärkeää, että puramme korona-ajalta kertyneen hoitovelan ja huolehdimme riittävistä ja laadukkaista palveluista. Me SDP:ssä haluamme toteuttaa hoitolupauksen, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että kiireettömään hoitoon pääsee seitsemässä päivässä, myös mielenterveyden haasteiden kohdalla. Suunterveydenhoidon hoitotakuun SDP haluaa lyhentää nykyisestä 6 kuukaudesta 3 kuukauteen.

Hyvinvoiva henkilöstö turvaa palveluiden laadun

Palvelut ja hoitolupaus edellyttävät osaavaa ja hyvinvoivaa henkilökuntaa. Toimivien palveluiden voimavara on niitä tekevät ihmiset. Moni sote-alan ammattilainen on korona-aikana venynyt oman jaksamisensa äärirajoille. Sosiaali- ja terveysalalla tehtävä työ on vastuullista ja sitä tehdään suurella sydämellä. SDP:lle henkilökunnan asema, hyvinvointi ja työolot ovat tärkeitä ja lupaamme huolehtia henkilöstön asemasta uudistuksessa. Henkilökunnan hyvinvoinnista ja jaksamisesta on huolehdittava jokaisella hyvinvointialueella

27.10.2021Työttömyys laskenut Satakunnassa
26.10.2021Satakunnassa 25 ilveksenkaatolupaa
25.10.2021Ruuan hinta nousee jo loppuvuonna
24.10.2021Etätyösuositusta jatketaan Satakunnassa
23.10.2021Hallitus sai luottamuksen
22.10.2021Korjaus Säkylän koronarokotustiedotteeseen
22.10.2021Suomenmaa myöntää virheensä
21.10.2021Talvinopeusrajoituksiin tällä viikolla
20.10.2021Porin prikaatissa puretaan koronarajoituksia
19.10.2021Liukkaita aamukelejä

Siirry arkistoon »