Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Oletko tyytyväinen Säkylän terveyskeskuksen palveluihin ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Säkylä hyväksyi budjetin sopuisasti.

10.11.2020

Säkylän kunnanvaltuusto hyväksyi yksituumaisesti tulevan vuoden veroprosentit ja talousarvion. Tuloveroa kannetaan edelleen 21,50 prosenttia. Muutkin maksut säilyivät ennallaan.

Talousarvioon ei tehty yhtään muutosta, vaikka ensin vasemmiston Timo Puisto keskustan Satu Tietarin kannattamana olisi halunnut sinne jonkinlaisen merkinnän Katismaan investoinneista. Neuvottelutauolla sovittiin, että sellainen jätetään pois.

Ryhmäpuheenvuoroissa demarien ryhmyri Ismo Nieminen kiitteli pienen hapuilun jälkeen löytynyttä yksituumaisuutta. Koulumaailma sai nyt työrauhan, vaikka supistuksiin varmasti jossain vaiheessa joudutaan palaamaan. Nieminen oli ilahtunut nuorisoon kohdistuvista panostuksista.

Kokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki edesmenneiden kuntapoliitikkojen Anna-Liisa Kärin ja Olavi Mäkisen muistoksi.

Kokoomus jätti aloitteen Isosäkylän koulun naapuriin rakennetun urheilukentän nimeämiseksi Olavin kentäksi paikkakunnan tunnetun urheiluvaikuttaja Olavi Mäkisen mukaan.

Kokouskäytävillä kerrottiin varmana tietona keskustan valtuutetun Jyrki Aaltosen "mitan täyttyneen".  Tiedon mukaan mies vetäytyy kunnallispolitiikasta. Tässäkään kokouksessa hän ei ilmestynyt paikalle. Samanlsuuntaista  vihiä oli myös poissa olleen Päivi Peltosen (kesk.) ratkaisusta. Hän tosin saattaa lähteä mukaan jossain muussa ryhmässä. Kolmas mielenkiinnolla seurattu keskustavaltuutettu Satu Tietari sen sijaan osallistui kokoukseen. Hän peruutti eroanomuksensa taannoin, mutta jätti sosiaali- ja ja terveyslautakunnan puheenjohtajuuden.

01.12.2020Sähkömarkkinalain uudistus eduskuntaan
01.12.2020Työmarkkinajärjestöt eri linjoilla
30.11.2020Säkylä nousi koronakartalle
29.11.2020Satakunta koronan kiihtymisvaiheessa
28.11.2020Teini suunnisti Kalevan Rastiin
27.11.2020Lehtonen luotsaa Köyliön demareita
27.11.2020Sairaanhoitopiiri pärjää koronatuilla
26.11.2020Eurassa kaksi uutta koronatartuntaa
25.11.2020Marinin SDP saa vahvan tuen
24.11.2020Presidentiltä tai pääministeriltä tv-vetoomus

Siirry arkistoon »