Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Oletko tyytyväinen Säkylän terveyskeskuksen palveluihin ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Uudet alokkaat palvelukseen

05.07.2020

Porin prikaati ottaa huomenna maanantaina vastaan saapumiserän 2/20 uudet alokkaat. Säkylään ja Niinisaloon marssii runsaat 2000 uutta alokasta, joista naisia noin 120.

Varusmiespalveluksen alku on poikkeuksellinen yhä vallitsevan koronatilanteen vuoksi.  Koulutukseen on tehty muutoksia. Näistä merkittävin on varusmiesten jako eri osastoihin. Porin prikaatissa palveluksensa aloittavat varusmiehet jaetaan ensimmäisenä palveluspäivänä kolmeen eri koulutusosastoon, jotka eivät ole toistensa kanssa kosketuksista - näin rajoitetaan mahdollisten tartuntaketjujen syntymistä.

Puolustusvoimat lupaa huolehtia varusmiesten ja henkilökunnan terveydestä kaikin keinoin ja kaikissa tilanteissa ja sen vuoksi perinteiset yleisötapahtumat, kuten läheistenpäivä ja valatilaisuudet tullaan järjestämään poikkeusjärjestelyin ilman yleisöä. Sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuksien järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin.

Perjantaina 10. heinäkuuta Porin prikaati toteuttaa Facebook-sivuillaan livestriimin, jonka on tarkoitus korvata läheistenpäivätapahtumat. Aamupäivälle ajoittuvat striimit toteutetaan sekä Säkylästä että Niinisalosta, ja niissä on tarkoitus paitsi esitellä varuskuntaa myös kertoa alokkaiden koulutuksesta ja tunnelmista sekä ennen kaikkea vastata läheisten mieltä mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi varusmieskoulutukseen tai inttiarkeen liittyen

Alokkaiden ensimmäisten päivien ohjelma keskittyy tuttuun tapaan sotilaallisten tapojen opetteluun ja fyysinen kuormitus pyritään pitämään kohtuullisena. Ensimmäisenä palvelusviikonloppuna yhteishenkeä kohotetaan myös musiikin voimin, kun Puolustusvoimien varusmiessoittokunta toteuttaa viihdekonsertit varusmiehille Säkylässä lauantaina 11.7. ja Niinisalossa sunnuntaina 12.7. Konsertit toteutetaan ulkoilmaesiintymisinä noudattaen voimassa olevia määräyksiä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

12.08.2020Suositus kasvomaskeista huomenna
11.08.2020Metsästyskausi käyntiin kyyhkysjahdilla
11.08.2020Testausta rajoilla lisätään
10.08.2020Poliisin tehovalvontaa koulujen alkaessa
09.08.2020Lehtonen tarjolle SDP:n puoluehallitukseen
09.08.2020Vielä tänään helteitä
08.08.2020Säkylä tarjoaa lääkereille tonnia
07.08.2020Sdp kohenteli kannatusprosenttejaan
06.08.2020Köyliö -seura juhlii
05.08.2020Maskikauppa vilkastunut

Siirry arkistoon »