Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Oletko varautunut tilanteeseen, jossa joutuisit karanteeniin Korona-viruksen takia ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Hallitus helpotti koronarajoituksia

05.05.2020

Hallitus kertoi eilen illalla koronarajoitusten helpottamisesta. Kirjastot palvelevat mahdollisuuksien mukaan jo tänään lainaustoiminnan asiakkaita. Ulkoliikuntapaikat avataan 14. toukokuuta, mutta siellä pitää noudattaa turvavälejä.

Ravintolat ja kahvilat voidaan tietyin rajoituksin avata kesäkuun alusta alkaen. Anniskeluaikoihin ja asiakasmääriin voidaan asettaa rajoituksia uudella lainsäädännöllä. Ravintolat noudattavat hyvää hygieniaa ja asiakkaille riittäviä etäisyyksiä, kun ne avataan. Ravintoloille annettavasta tuesta hallitus kertoo torstaina.

Kesäkuun alusta alkaen 50 hengen julkiset tilaisuudet ovat sallittuja, kun nyt korkein sallittu kokoontujamäärä on ollut kymmenen henkeä. Järjestöjä ja yksityisiä ihmisiä suositellaan noudattamaan 50 hengen kokoontujamäärää omissa tilaisuuksissaan. Tämä koskee esimerkiksi kulttuuri- ja harrastetilaisuuksia ja uskonnollisia tilaisuuksia. Huvipuistot, eläintarhat ja kesäteatterit voivat kesäkuun alussa avata, kunhan niissä huolehditaan riittävistä etäisyyksistä ja väkimäärästä.

Taiteen perusopetuksen tilat voidaan avata lähiopetukselle 14. toukokuuta alkaen.

Museot, teatterit, nuorisotilat, kerhotila, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset eli julkiset sisätilat avataan kesäkuun alusta alkaen hallitusti ja asteittain.

Rajoitukset hoitopaikoissa jatkuvat. Yli 70-vuotiaita suositellaan edelleen pitävän fyysistä etäisyyttä muihin ihmisiin.

Valmiuslain mukaiset poikkeusolot jatkuvat edelleen, vaikka rajoituksia nyt vähitellen höllennetään. Nyt siirrytään ns. hybridimalliin eli "testaa, jäljitä, eristä ja hoida". Hallitus on myös valmis kiristämään uudelleen rajoituksia, jos koronatilanne sitä edellyttää.

28.05.2020Kunta-alalle neuvottelutulos
27.05.2020Ukrainasta lisää kausityövoimaa
26.05.2020Marttiselle selittäjän osa
26.05.2020Marin sairastui - ei koronaa
25.05.2020Kultaranta-keskusteluissa katsottiin tulevaan
24.05.2020Uusia koronakuolleita vain yksi
23.05.2020Keväinen viikonloppu
23.05.2020Sataedusta ammattiin valmistuneet
22.05.2020Salonen hyvillään ekosysteemisopimuksesta
21.05.2020SDP:n kannatus edelleen kasvussa

Siirry arkistoon »