Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Oletko tyytyväinen Säkylän terveyskeskuksen palveluihin ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Säkylän Yritys jättää Suomen Pyöräily ry:n

11.11.2019

90-juhlavuottaan viettävä Säkylän Yritys on pitänyt syyskokouksensa Säkylän Osuuspankin tiloissa. Yleisseura oli isojen päätösten edessä. 

Seuran jäsenmäärä vähenee vuosi vuodelta ja harmillisesti myös toimitsijahenkilöstö vähenee. Nuorten saaminen seuran jäseniksi ja yksilölajien pariin on ollut iso haaste, eikä ole tuottanut toivottua tulosta. Ennen syyskokousta kokoontunut johtokunta joutui tekemään huomattavasti aikaisemmasta poikkeavan esityksen seuran toimintasuunnitelmaksi.

Syyskokous valitsi seuran puheenjohtajaksi Timo Lehtosen ja varapuheenjohtajaksi Raimo Salon, jotka jatkavat tehtävissään. Johtokunnan jäseniksi valittiin Ari Hakala, Markku Asara, Seppo Henriksson ja Tanja Jantunen. Tammikuun järjestäytymiskokouksessa nimetään henkilöt sihteerin ja taloudenhoitajan tehtäviin.
Seuran toiminnan tarkastajina toimivat Jouko Juhola ja Seppo Erkkilä sekä varalla Arja Maansalo. Eri järjestöjen ja yhteisöjen kokouksissa ja tapahtumissa seuraa edustavat puheenjohtaja ja sihteeri.

Entiseen tapaan seuran urheilumuodot ovat pyöräily, hiihto, yleisurheilu ja veteraanitoiminta.

Toiminnan suurimpina muutoksina päätettiin, että seura ei jatkossa enää järjestä Satakunnan alueen kilpailuja aikaisempaan tapaan, eikä myöskään ole enää Suomen Pyöräily ry:n jäsenseura. Suurimpina syinä ovat riittävän toimitsijahenkilöstön puute sekä liiton merkittävästi kohonneet jäsenmaksut. Suomen Aikuisurheiluliiton jäsenenä seura jatkaa edelleen. Seuran omat maantiepyöräily kevät- ja syysmestaruuskilpailut järjestetään kuitenkin edelleen yhteistyössä lähialueen muiden toimijoiden kanssa.

Uutena toiminnanmuotona on vahva panostus jatkossa myös retkeilyyn ja kuntourheiluun ja siinä ensimmäiset toimenpiteet tapahtuvat jo kevään aikana. Näin pyritään huomioimaan entistä enemmän seuran koko jäsenistö ja innostamaan myös uusia mukaan

03.06.2020Hallituksen lisätalousarvio huomioi vt 8
10.07.2020Salama iski panssariajoneuvoon
09.07.2020Pyhäjärven levätilanne pysynyt hyvänä
08.07.2020Marin rauhoitteli jalkapantakeskustelua
07.07.2020Säkylän sote-keitos jatkaa kiehumistaan
06.07.2020Sateista, ukkosta, koleaa
05.07.2020Uudet alokkaat palvelukseen
04.07.2020Leirikeskus kaupan Pyhäjärven rannalla
03.07.2020Nummela paikkaa Sunia
02.07.2020Suni jättää valtuuston puheenjohtajuuden

Siirry arkistoon »