Yhteystiedot

LIITY MUKAAN
Säkylän Sosialidemokraatit ry:n toimintaan. Ota yhteyttä johtokunnan jäseniin.
Sivustoihin liittyvä palaute suoraan ylläpitoon demari.sakyla(at)gmail.com

Pikakysely

Sipilän hallituskaudella valtioenemmistöisten yhtiöiden johtajien palkat nousivat reippaasti. Mitä Rinteen hallituksen pitäisi asialle tehdä ?

Näytä vanhat kyselyt »

Sisältölaatikko

Säkylän Yritys jättää Suomen Pyöräily ry:n

11.11.2019

90-juhlavuottaan viettävä Säkylän Yritys on pitänyt syyskokouksensa Säkylän Osuuspankin tiloissa. Yleisseura oli isojen päätösten edessä. 

Seuran jäsenmäärä vähenee vuosi vuodelta ja harmillisesti myös toimitsijahenkilöstö vähenee. Nuorten saaminen seuran jäseniksi ja yksilölajien pariin on ollut iso haaste, eikä ole tuottanut toivottua tulosta. Ennen syyskokousta kokoontunut johtokunta joutui tekemään huomattavasti aikaisemmasta poikkeavan esityksen seuran toimintasuunnitelmaksi.

Syyskokous valitsi seuran puheenjohtajaksi Timo Lehtosen ja varapuheenjohtajaksi Raimo Salon, jotka jatkavat tehtävissään. Johtokunnan jäseniksi valittiin Ari Hakala, Markku Asara, Seppo Henriksson ja Tanja Jantunen. Tammikuun järjestäytymiskokouksessa nimetään henkilöt sihteerin ja taloudenhoitajan tehtäviin.
Seuran toiminnan tarkastajina toimivat Jouko Juhola ja Seppo Erkkilä sekä varalla Arja Maansalo. Eri järjestöjen ja yhteisöjen kokouksissa ja tapahtumissa seuraa edustavat puheenjohtaja ja sihteeri.

Entiseen tapaan seuran urheilumuodot ovat pyöräily, hiihto, yleisurheilu ja veteraanitoiminta.

Toiminnan suurimpina muutoksina päätettiin, että seura ei jatkossa enää järjestä Satakunnan alueen kilpailuja aikaisempaan tapaan, eikä myöskään ole enää Suomen Pyöräily ry:n jäsenseura. Suurimpina syinä ovat riittävän toimitsijahenkilöstön puute sekä liiton merkittävästi kohonneet jäsenmaksut. Suomen Aikuisurheiluliiton jäsenenä seura jatkaa edelleen. Seuran omat maantiepyöräily kevät- ja syysmestaruuskilpailut järjestetään kuitenkin edelleen yhteistyössä lähialueen muiden toimijoiden kanssa.

Uutena toiminnanmuotona on vahva panostus jatkossa myös retkeilyyn ja kuntourheiluun ja siinä ensimmäiset toimenpiteet tapahtuvat jo kevään aikana. Näin pyritään huomioimaan entistä enemmän seuran koko jäsenistö ja innostamaan myös uusia mukaan

10.12.2019Holmlund ylilääkärin virkaan Säkylässä
09.12.2019Rinne ei pyri puoluejohtajana jatkokaudelle
09.12.2019Marin äänestettiin pääministeriehdokkaaksi
08.12.2019Sdp valitsee pääministeriehdokkaansa
08.12.2019Kymmenen tarjokasta Kosken seuraajaksi
07.12.2019Ylen ja HS:n johto jäivät kutsumatta linnaan
07.12.2019Eurojackpotin päävoitto Suomeen
06.12.2019Hyvää itsenäisyyspäivää.
06.12.2019Koivisto saa muistomerkin
05.12.2019Salonen ulkoasiainvaliokuntaan

Siirry arkistoon »